Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ...ΓΕΛΑΚΙΑ!

Πολύ καλά κάνετε κύριοι και γελάτε...βεβαίως και σας το επιτρέπουμε. Να ειρωνεύεστε, να γελάτε και να λέτε: "φτιάξανε blog και το παίζουνε hooligan του Α.Ο.Ν.Α." Αφήστε το παραμύθι!

Ξεκαθαρίζουμε ότι από τέτοια δε "χαμπαριάζουμε". Δε θα τα παρατήσουμε κι ούτε πρόκειται να απαντήσουμε σ' όλους εκείνους που μας σχολιάζουν. Καταλαβαίνουμε πως δε σας αρέσει και δε το αντέχετε, εμείς όμως ανήκουμε ιδεολογικά σε μία μικρή κοινωνία όπου όλοι είναι απέναντι μας κι εμείς μόνοι μας. Τι κι αν δε μας ξέρει κανείς; Τι κι αν είμαστε λίγοι; Ποτέ δε τους χάλασε μερικούς απ' αυτούς τους καλοθελητές ούτε η κερκίδα μας, ούτε η παρέα μας, ούτε η καψούρα που έχουμε. Όσο χαμηλά κι αν είναι αυτή η ομάδα εμείς θα 'μαστε εδώ! Θα περάσουν 5 χρόνια; 10; 20; Εμείς ΕΔΩ! Πάρτε το χαμπάρι ότι δε μας βλάπτετε με τα καραγκιοζιλίκια σας, δε σας λαμβάνουμε υπ' όψην μας.

Το blog δεν πρόκειται να σβήσει! Θέλετε δε θέλετε! Μακάρι να μπορούσατε να φτιάξατε κι εσείς ένα. Δυστυχώς η μόνη ασχολία σας με τον υπολογιστή (PC για σας, για να μην βρείτε κι άλλη αφορμή να γελάτε μαζί μας), είναι να παίζεται LoL, Dota και να μας λασπολογείτε στις σελίδες του facebook, όπου εκεί είστε ενεργά μέλη συνδέσμων (του youtube, με συνθήματα για την αγαπημένη σας ομάδα)! Ελπίζω να σας κάλυψα! Επώνυμα: Άγγελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου